Kedves Kézműves! Vajon te el tudod kérni a tisztességes árat az alkotásaidért? 


Hogyan emeld meg az áraidat és keress több pénzt a következő hónapban?

Amit minden kézművesnek tudnia kell az ÁRAZÁSRÓL


  Folyton pénzhiányban szenvedsz?

  Úgy érzed, lehetetlen drágábban eladni azt, amit készítesz?

  Hiába dolgozol körömszakadtáig, sosincs annyi bevételed, amennyire szükséged van?

Kézműves termékek árazása

Ahhoz, hogy többen megismerjék a termékeidet,
többet kellene áldoznod a marketingre,
de ezzel épp a termék előállításához szükséges pénzből kellene lecsípned.

Ez egy ördögi kör, amiből úgy tűnik, nincs kiút.

 

 

1. lépés: fontos tudatosítanod magadban, hogy ez nem a te hibád!

Legutóbbi felmérésünkben minden 2. kézműves a pénzhiányt jelölte meg a legnagyobb problémaként, ami a vállalkozásának a fejlődését gátolja. Ez az akadály sajnos az induló kisvállalkozások “természetes velejárója”.

 

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor van rá megoldásom!

 

Áremelés most - kézműveseknekKézműves ötletekA “Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” egy átfogó tudásanyag, ami végleg ki tudja húzni a vállalkozásodat ebből a csapdából.

Kézműves ötletekA technikák egy részét azonnal, másik felét pedig egy hónapon belül be tudod vezetni a saját vállalkozásodban!

Kézműves ötletekEz a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha elkezded alkalmazni a leírt módszereket, akkor akár már holnaptól több bevételre tudsz szert tenni ugyanannyi, vagy kevesebb alkotás eladásából.

 

Képzeld el, milyen lenne, ha abban a biztos tudatban mélyülhetnél el az alkotásban nap mint nap, hogy nem kell azon aggódnod, vajon visszakeresed-e egyáltalán az anyag árát az adott terméken!

Ez az a tudásanyagunk, amire kivétel nélkül a következő visszajelzések jönnek:

“Imádom ezt a leckét!”

“Eddig ötször hallgattam meg.”

“Ez zseniális. Mindenhol reklámozni fogom!”

“Szuper az anyag, gratulálok!”


Várőri AdriennA tudásanyag ereje abban rejlik, hogy végzett marketingesként két éve főállásban kutatom a kézműves piacot, elolvastam minden létező szakirodalmat róla magyarul és angolul, és eddig közel 200 kézművessel beszéltem személyesen.

Tűpontosan ismerem a magyar kézművesek kihívásait, és számtalan kezdő kreatív vállalkozást lendítettem már át a holtponton.


A “Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” tudásanyaggal:

Alkotások eladása Magabiztosan árazod be a termékeidet a jövőben – a saját piacodon pontosan tisztában leszel egy adott alkotás valódi értékével, és ezért soha többé nem fogsz “érzésből” árazni.

Alkotások eladása Végrehajthatod az átállást az új árakra anélkül, hogy a követőid kiakadnának rád – Mostantól te is alkalmazhatod azokat a taktikákat, melyeket a nagy vállalkozások már ősidők óta használnak annak érdekében, hogy megtartsák a korábbi vásárlóikat, miközben maximalizálják a bevételeiket.

Alkotások eladása Ezentúl éles szemmel ki fogod szúrni a versenytársak közül a profikat – Ismerni fogod a különböző árazási stratégiákat, ezért pontosan tudni fogod, hogy a konkurenciád közül ki az, aki csak vegetál és ki az, akit komolyan kell venni.

Alkotások eladásaMostantól nem egyedi árakban, hanem árstratégiában fogsz gondolkodni – többé sosem vásárolsz céltalanul hozzávalókat, csak azért, mert “a szemed megkívánta”, és nem lesznek többé irreális elvárásaid az egyes termékeidből származó bevételekkel kapcsolatban.

[ide jön egy pár ajánlás]

Benne:

Mennyit ér a munkád?

A terveidet támogató árazás

A 4 leggyakoribb hiba kézműves termékek árazásakor

6 tény, amit tudomásul kell venned

Árazási stratégiák

Az árak vágykeltő tálalása

Hogyan emeld meg az áraidat?

Eddig ingyen- most pénzért

A leckéket a zárt tanfolyami oldalunkról fogod tudni letölteni a saját gépedre.

Ezt most mind megkapod mindössze 1000 forintért!

Igen, így van, annyiba kerül, amennyibe egy napi menü a menzán…

Az ajánlat ugyan őrült, de én nem

Azt már nyilván kitaláltad, hogy nem ebből az 1990 forintos anyagból fogok meggazdagodni.

Mégis, van egy nyomós okom arra, hogy ezt mindössze 1 kiló mosópor áráért odaadjam.

A célom kendőzetlenül: annyi pénzt tenni a zsebedbe ezzel az anyaggal, hogy ha megvalósítod, utána képes legyél megvenni a többi tanfolyamomat. Őszinte leszek: azt remélem, annyira megtetszik neked az, amit tanítok, és annyi gyakorlati hasznod lesz belőle, hogy örömmel fogsz költeni a jövőben a marketingedre.

1280652084-300pxAJÁNDÉK annak, aki GYORS:

Ha 2016.03. 25. péntek délután 17 óráig megrendeled ÉS kifizeted a fenti tudásanyagot, akkor megajándékozunk téged egy 30 perces Skype konzultációval, melynek keretében Várőri Adrienntől, a Több mint hobbi alapítójától fogsz személyes tanácsokat kapni.

A beszélgetés során fel tudjuk közösen térképezni a jelenlegi áraidat, és meg tudjuk határozni a legjobb kitörési pontjaidat. Ezután pontosan tudni fogod, mi kell ahhoz, hogy az alkotás örömén túl a befolyó pénzzel is elégedett legyél.

Szóval AZ AJÁNLATOM:

Kézműves ötletekPusztán 1000 forintból rendbe teheted az áraidat, és soha többé nem kell 1000 forintos termékekre alapoznod a vállalkozásodat! 😀

Kézműves ötletekJobban jársz, ha gyorsan döntesz, mert akkor azon szerencsés jelentkezők között leszel, akik fél órás személyes tanácsadást is kapnak a tananyagok mellé.

Kézműves ötletekArról nem is beszélve, hogy beelőzöd a konkurenciát. Gondolj bele, 1 év múlva kinek lesz több vevője, nagyobb nyeresége! Annak, aki több pénzt tud visszaforgatni reklámra és marketingre, magyarul annak, aki időben rendbe tette az árait.

Kézműves ötletekVIGYÁZAT! Nem vagyok benne biztos, hogy ez az ajánlat mindig kint lesz a weboldalunkon, és hogy bármikor elérheted. Sőt, azon gondolkodom, az árát mindenképp megemelem majd. (Megvannak a módszereim…) 🙂

 

garanciaGARANCIA: Tananyagunkra 90 napos megelégedettségi garanciát vállalunk. Tudom, hogy ez őrültség, hiszen egy elektronikusan letölthető anyagról van szó. Én mégis bevállalom ezt a kockázatot, mert ha bízunk egymásban, könnyebb együtt dolgozni. Tehát, ha nem vagy elégedett az anyaggal, írj egy e-mailt, és visszaadjuk a befizetett pénzed.

Ne késlekedj: gondolj bele, mennyi pénzt veszítesz havonta addig, amíg nem tudod tisztességes áron eladni az alkotásaidat!

Kattints az alábbi, “KÉREM A TANANYAGOT!” gombra!

 

 

A “Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” tudásanyag megírását 2 év piackutatás és közel 200 kézművesekkel folytatott személyes beszélgetés előzte meg. De te ne húzd az időt, hiszen nem tudom garantálni, hogy ez a tananyag mindig kapható lesz, pláne ilyen alacsony, 1000 forintos áron. Jelentkezz most, hiszen nincs mit veszítened, 100 %-os megelégedettségi garanciát adunk a tananyagra 90 napig.

 


 

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Ha már minden anyagotokat megvettem, szükségem van erre is? Van benne új információ?

Válasz: Nem, nincs, Te már tudod mindezt! 🙂

Kérdés: Nekem csak a 40 napos kihívás hiányzik a gyűjteményemből. Érdemes ezt az áremeléssel foglalkozó tananyagot beszereznem?

Válasz: Az anyagba beválogattam a 40 napos kihívás egyik legnépszerűbb leckéjét az árazásról. Tehát ha kíváncsi vagy, miben tér el a 40 napos kihívás a többi tananyagunktól, akkor érdemes ezt a csomagot beszerezned.

A “Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” tudásanyag megírását 2 év piackutatás és közel 200 kézművesekkel folytatott személyes beszélgetés előzte meg. De te ne húzd az időt, hiszen nem tudom garantálni, hogy ez a tananyag mindig kapható lesz, pláne ilyen alacsony, 1000 forintos áron. Jelentkezz most, hiszen nincs mit veszítened, 100 %-os megelégedettségi garanciát adunk a tananyagra 90 napig.

Kattints az alábbi, “KÉREM A TANANYAGOT!” gombra!

 

 

 

 

 

 

 

Mentés