Vajon te el tudod kérni a tisztességes árat az alkotásaidért?

Amit minden kézművesnek tudnia kell az ÁRAZÁSRÓL *

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
június 23. péntek 12.00

Kattints a nagy piros gombra és regisztrálj most!

* A tudásanyag szerzője Várőri Adrienn kézműves marketing szakértő, a Hagyományok Háza Nyitott Műhelyének rendszeres előadója.

⇒ Folyton pénzhiányban szenvedsz?

⇒ Úgy érzed, lehetetlen drágábban eladni azt, amit készítesz?

⇒ Hiába dolgozol körömszakadtáig, sosincs annyi bevételed, amennyire szükséged van?

Legutóbbi felmérésünkben minden 2. kézműves a pénzhiányt jelölte meg a legnagyobb problémaként, ami a vállalkozásának a fejlődését gátolja.

A pénzhiány nem a te hibád, hanem az induló kisvállalkozások "természetes velejárója".

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor van rá megoldásom!

Kézműves ötletek A "Győzd le a pénzhiányt - így emelj árat MOST!" egy átfogó tudásanyag, ami végleg ki tudja húzni a vállalkozásodat ebből a csapdából.

Kézműves ötletek A technikák egy részét azonnal, másik felét pedig egy hónapon belül be tudod vezetni a saját vállalkozásodban!

Kézműves ötletek Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha elkezded alkalmazni a leírt módszereket, akkor akár már holnaptól több bevételre tudsz szert tenni ugyanannyi, vagy kevesebb alkotás eladásából.

Képzeld el, milyen lenne, ha abban a biztos tudatban mélyülhetnél el az alkotásban nap mint nap, hogy nem kell azon aggódnod, vajon visszakeresed-e egyáltalán az anyag árát az adott terméken!

Ez az a tudásanyagom, amire kivétel nélkül a következő visszajelzések jönnek:

"Imádom ezt a leckét!"

"Eddig ötször hallgattam meg."

"Ez zseniális. Mindenhol reklámozni fogom!"

"Szuper az anyag, gratulálok!"

Várőri Adrienn

A tudásanyag szerzője Várőri Adrienn, kézműves marketing szakértő, a Hagyományok Háza Nyitott Műhelyének rendszeres előadója.

A tudásanyag ereje abban rejlik, hogy végzett marketingesként 2014 óta főállásban kutatja a kézműves piacot, ismer minden létező szakirodalmat róla magyarul és angolul, és eddig több mint 500 kézművessel beszélt személyesen.

Tűpontosan ismeri a magyar kézművesek kihívásait, és számtalan kezdő kreatív vállalkozást lendített már át a holtponton.

A "Győzd le a pénzhiányt - így emelj árat MOST!" tudásanyaggal:

Alkotások eladása Magabiztosan árazod be a termékeidet a jövőben - a saját piacodon pontosan tisztában leszel egy adott alkotás valódi értékével, és ezért soha többé nem fogsz "érzésből" árazni.

Alkotások eladása Végrehajthatod az átállást az új árakra anélkül, hogy a követőid kiakadnának rád - Mostantól te is alkalmazhatod azokat a taktikákat, melyeket a nagy vállalkozások már ősidők óta használnak annak érdekében, hogy megtartsák a korábbi vásárlóikat, miközben maximalizálják a bevételeiket.

Alkotások eladása Ezentúl éles szemmel ki fogod szúrni a versenytársak közül a profikat - Ismerni fogod a különböző árazási stratégiákat, ezért pontosan tudni fogod, hogy a konkurenciád közül ki az, aki csak vegetál és ki az, akit komolyan kell venni.

Alkotások eladása Mostantól nem egyedi árakban, hanem árstratégiában fogsz gondolkodni - többé sosem vásárolsz céltalanul hozzávalókat, csak azért, mert "a szemed megkívánta", és nem lesznek többé irreális elvárásaid az egyes termékeidből származó bevételekkel kapcsolatban.

Benne:

Mennyit ér a munkád? (Ez a 40 napos kihívás c. kurzusunk legnépszerűbb leckéje!)

A terveidet támogató árazás

A 4 leggyakoribb hiba kézműves termékek árazásakor

6 tény, amit tudomásul kell venned. Árazási stratégiák

Az árak vágykeltő tálalása. Hogyan emeld meg az áraidat?

Eddig ingyen - most pénzért.

Ajándék csekklista + hanganyag, ha június 23. péntek 12.00-ig jelentkezel:

Benne:

Árakat nem kiírunk, hanem tálalunk

A lélegzetelállító ajánlat titka

Termék ≠ ajánlat

Több ár szerepeltetése együtt

"Együtt olcsóbb" - hogyan csináld jól?

Ezt most mind megkapod mindössze 5900 forintért!

Az ajánlat ugyan őrült, de én nem:

A célom kendőzetlenül: annyi pénzt tenni a zsebedbe ezzel az anyaggal, hogy ha megvalósítod, utána szívesen költs marketingre. Őszinte leszek: azt remélem, annyira megtetszik neked az, amit tanítok, és annyi gyakorlati hasznod lesz belőle, hogy örömmel fogsz költeni a jövőben a Több mint hobbi tananyagaira.

Szóval AZ AJÁNLATOM:

Kézműves ötletek Pusztán 5900 forintból rendbe teheted az áraidat, és soha többé nem kell 5900 forintos termékekre alapoznod a vállalkozásodat! :D

Kézműves ötletek Arról nem is beszélve, hogy beelőzöd a konkurenciát. Gondolj bele, 1 év múlva kinek lesz több vevője, nagyobb nyeresége! Annak, aki több pénzt tud visszaforgatni reklámra és marketingre, magyarul annak, aki időben rendbe tette az árait.

Kézműves ötletek VIGYÁZAT! Nem vagyok benne biztos, hogy ez az ajánlat mindig kint lesz a weboldalunkon, és hogy bármikor elérheted. Sőt, azon gondolkodom, az árát mindenképp megemelem majd. (Megvannak a módszereim...) :)

A leckéket a zárt tanfolyami oldalunkról fogod tudni letölteni a saját gépedre.

GARANCIA: Tananyagunkra 90 napos megelégedettségi garanciát vállalunk. Tudom, hogy ez őrültség, hiszen egy elektronikusan letölthető anyagról van szó. Én mégis bevállalom ezt a kockázatot, mert ha bízunk egymásban, könnyebb együtt dolgozni. Tehát, ha nem vagy elégedett az anyaggal, írj egy e-mailt, és visszaadjuk a befizetett pénzed.

Ne késlekedj!

Gondolj bele, mennyi pénzt veszítesz havonta addig, amíg nem tudod tisztességes áron eladni az alkotásaidat!

Kattints az alábbi, "KÉREM A TANANYAGOKAT!" gombra!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

június 23. péntek 12.00

A 2 TANANYAG ÁRA MOST CSAK MINDÖSSZE:

5.900 Ft

A "Győzd le a pénzhiányt - így emelj árat MOST!" tudásanyag megírását 5 év piackutatás és több, mint 200 kézművesekkel folytatott személyes beszélgetés előzte meg. De te ne húzd az időt, hiszen nem tudom garantálni, hogy ez a tananyag mindig kapható lesz, pláne ilyen alacsony, 5900 forintos áron. Jelentkezz most, hiszen nincs mit veszítened, 100 %-os megelégedettségi garanciát adunk a tananyagra 90 napig.

© 2023 Több mint hobbi — Minden Jog Fenntartva