Kézműves márkaépítés tanfolyam – Gyakori kérdések

ID-10064176

Nézelődsz, vagy részt veszel? 🙂

 

Hogy megkönnyítsük a dolgod, összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket:

 

 

 

1. Nagyon érdekel a most induló tanfolyam, viszont nem rég érkezett az életembe az első kisbabám, aki még csak 2 hónapos múlt. Jelenlegi helyzetemet tekintetbe véve alkalmas volna nekem is a tanfolyam?

12 db. pdf-ből és 2 mp3 hanganyagból áll a tanfolyam, ezeket kisbaba mellet is el lehet olvasni, meg lehet hallgatni. Szerintem pont jó erre az időszakra időzíteni, mert pl. szoptatás közben remek ötletei támadnak az embernek, az anyag pedig stratégia alkotásról szól, tele inspiráló ötletekkel. 🙂

 

2. Tudom, hogy van házi feladat stb. de az én tempóm biztosan lassabb volna. Lehet lassabban haladni?

A feladatokat mindenki úgy végzi el, ahogy szeretné, tesztírás, dolgozat, ilyesmi nincs. A vásárlástól számított 1 évig lesz elérhető az anyag az online felületen.

3. Ha szeretném a tanfolyamot, akkor hol rendelhetem meg?

Megrendelni itt tudod: Szolgáltatásaink

4. Mennyire alap, vagy mennyire középhaladó az anyag, kiknek ajánljátok, illetve kiknek nem?

Anyagunk alapfokú, elsősorban induló kézműves vállalkozásoknak készült. Akkor ajánljuk neked, ha olyan alkotó, vagy az alkotómunkához kedvet érző egyén vagy, aki még sehol nem tanul művészetmarketinget. Választ kapsz azokra a kérdésekre, tényleg érdemes-e elkezdened egy kézműves vállalkozást, vagy sem, mivel jár, mit kell tudni hozzá, meg lehet-e élni belőle, hogyan tedd le a megfelelő alapokat.

5. Érdemes-e megvennem, ha én már tanultam marketinget?

Azok a vállalkozók is hasznosnak találják általában tréningünket, akiknek nem új dolog a marketing, mert rendszerbe foglalja egy induló kézműves/művész vállalkozás első stratégiai teendőit.

_Huszár_Krisztina

6. A tanfolyam csak online formában létezik?

Egyelőre igen.

7. Személyes tanácsadást vállaltok-e?

Egyelőre csak pályázattal érhető el, 2015. január 31-ig, ha honlaptelepítést rendelsz: Szolgáltatásaink

_Tóth_Emese

8. Hány napos egy tanfolyam, illetve melyik napokon van?

Az online tanfolyam 12 leckéből áll, leckénként kb. 7-9 oldal írott anyag + 2. db. mp3 hanganyag. Az anyagok azonnal letölthetők, a fizetésed beérkezése után.

9. Le tudom majd menteni magamnak a tanfolyami anyagokat?

PDF-ben le tudod tölteni a gépedre a tanfolyam zárt oldaláról, tehát később is meg tudod majd nyitni, ha épp nincs időd elolvasni. , de az egész anyag 1 évig elérhető a tanfolyam oldaláról minden jelentkezőnek. Utána a résztvevők DVD-n is megvehetik majd, ha szeretnék (anyagár + postaköltség).

10. Számlát kapok a tanfolyamról?

Igen, elektronikus számlát.

_Ender_Tünde