Turbózd fel!

Kedves Kézműves!

Várőri Adrienn
Várőri Adrienn

Az alábbi űrlapon van lehetőséged tőlem 6 x 1 óra személyes konzultációt kérni.

Ez a lehetőség a hatékonyabb munka érdekében csak azon ügyfeleinknek áll nyitva, akik elvégezték legalább az egyik tanfolyamunkat az alábbiak közül:

>>> Kézműves márkaépítés

>>> 40 napos kihívás

>>> Beszélő alkotások

A tapasztalat azt mutatja, a legtöbb kezdő kézműves vállalkozónak eleinte elég negyedévente 1 x 30 perc személyes tanácsadás ahhoz, hogy elinduljon.

Ezt a Havi Képzési Program keretében biztosítjuk, tehát kezdetben, illetve ha nem tudsz a főállásod miatt úgysem haladni a tananyagokkal és a vállalkozásod elindításával akkor ennyi elég.

Amikor már elég sok kérdés összegyűlt benned, továbbá szeretnél gyorsabb tempóban haladni, akkor érdemes a Mentor Programban részt venned.

Mielőtt döntesz, kérlek olvasd el, mire számíthatsz, ide kattintva.

Már nagyon várom, hogy neked is segítsek abban, hogy meg tudj élni abból, amit igazán szeretsz! 🙂

Addig is a kreativitás legyen veled!

Üdvözlettel:

Várőri Adrienn

kézműves marketing szakértő

FONTOS!

Eredetileg 3 helyet akartam meghirdetni, de ez anélkül betelt, hogy hirdettem volna.

Úgyhogy ebben a hónapban van még további 1 szabad hely, de tényleg ennyi egyelőre!

Fontos információ az ÁFÁ-ról:

2015. januárjától azok a magánszemélyek, akik elektronikus szolgáltatást (pl. online tréninget, online tanácsadást) vesznek igénybe, az általuk megadott lakcímnek megfelelően fizetnek ÁFA-t.

Mivel a Több mint hobbi alanyi adómentes vállalkozás, ezért 0%-os ÁFÁ-t kell fizetni a:

– Magyar lakcímet megadóknak,
– EU-n kívüli, külföldi lakcímet megadóknak.

Mi vonatkozik az EU-s lakcímet megadókra?

A NAV állásfoglalás szerint a megadott EU-s ország ÁFÁ-ját kell kiszámláznunk.

Bővebben erről a 2014. július 14-én megjelent Magyar Közlöny 94. számában az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XXXIII. törvényben tájékozódhatsz. Ezeket az új szabályozásokat az EU írja elő 2015. januárjától.

FONTOS!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti (info [kukac] tobbminthobbi.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Várőri Adrienn egyéni vállalkozóval kötöd (8086 Felcsút, Ibolya köz 8/a)