Győzd le a pénzhiányt – Emelj árat MOST!

Folyton pénzhiányban szenvedsz?

Úgy érzed, lehetetlen drágábban eladni azt, amit készítesz?

Hiába dolgozol körömszakadtáig, sosincs annyi bevételed, amennyire szükséged van?

Itt a Több mint hobbi „Győzd le a pénzhiányt – Emelj árat MOST!” c. minikurzusa!

 

Vajon te el tudod kérni a tisztességes árat az alkotásaidért?

Amit minden kézművesnek tudnia kell az ÁRAZÁSRÓL

Kattints a nagy piros gombra és regisztrálj most:

Ahhoz, hogy többen megismerjék a termékeidet, többet kellene áldoznod a marketingre, de ezzel épp a termék előállításához szükséges pénzből kellene lecsípned.

Ez egy ördögi kör, amiből úgy tűnik, nincs kiút.

1. lépés: fontos tudatosítanod magadban, hogy ez nem a te hibád!

Legutóbbi felmérésünkben minden 2. kézműves a pénzhiányt jelölte meg a legnagyobb problémaként, ami a vállalkozásának a fejlődését gátolja.

Ez az akadály sajnos az induló kisvállalkozások „természetes velejárója”.

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor van rá megoldásom!

 

Kézműves ötletekA „Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” egy átfogó tudásanyag, ami végleg ki tudja húzni a vállalkozásodat ebből a csapdából.

Kézműves ötletekA technikák egy részét azonnal, másik felét pedig egy hónapon belül be tudod vezetni a saját vállalkozásodban!

Kézműves ötletekEz a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha elkezded alkalmazni a leírt módszereket, akkor akár már holnaptól több bevételre tudsz szert tenni ugyanannyi, vagy kevesebb alkotás eladásából.  

Képzeld el, milyen lenne, ha abban a biztos tudatban mélyülhetnél el az alkotásban nap mint nap, hogy nem kell azon aggódnod, vajon visszakeresed-e egyáltalán az anyag árát az adott terméken!

Ez az a tudásanyagunk, amire kivétel nélkül a következő visszajelzések jönnek:

„Imádom ezt a leckét!”

„Eddig ötször hallgattam meg.”

„Ez zseniális. Mindenhol reklámozni fogom!”

„Szuper az anyag, gratulálok!”

A tudásanyag ereje abban rejlik, hogy végzett marketingesként 5 éve főállásban kutatom a kézműves piacot, elolvastam minden létező szakirodalmat róla magyarul és angolul, és eddig több mint 200 kézművessel beszéltem személyesen.

Tűpontosan ismerem a magyar kézművesek kihívásait, és számtalan kezdő kreatív vállalkozást lendítettem már át a holtponton.

A „Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” tudásanyaggal:

Alkotások eladása Magabiztosan árazod be a termékeidet a jövőben – a saját piacodon pontosan tisztában leszel egy adott alkotás valódi értékével, és ezért soha többé nem fogsz „érzésből” árazni.

Alkotások eladása Végrehajthatod az átállást az új árakra anélkül, hogy a követőid kiakadnának rád – Mostantól te is alkalmazhatod azokat a taktikákat, melyeket a nagy vállalkozások már ősidők óta használnak annak érdekében, hogy megtartsák a korábbi vásárlóikat, miközben maximalizálják a bevételeiket.

Alkotások eladása Ezentúl éles szemmel ki fogod szúrni a versenytársak közül a profikat – Ismerni fogod a különböző árazási stratégiákat, ezért pontosan tudni fogod, hogy a konkurenciád közül ki az, aki csak vegetál és ki az, akit komolyan kell venni.

Alkotások eladásaMostantól nem egyedi árakban, hanem árstratégiában fogsz gondolkodni – többé sosem vásárolsz céltalanul hozzávalókat, csak azért, mert „a szemed megkívánta”, és nem lesznek többé irreális elvárásaid az egyes termékeidből származó bevételekkel kapcsolatban.

Benne:

Mennyit ér a munkád? (Ez a 40 napos kihívás c. kurzusunk legnépszerűbb leckéje!)

A terveidet támogató árazás

A 4 leggyakoribb hiba kézműves termékek árazásakor

6 tény, amit tudomásul kell venned. Árazási stratégiák

Az árak vágykeltő tálalása. Hogyan emeld meg az áraidat?

Eddig ingyen – most pénzért.

Ezt most mind megkapod mindössze 5.900 forintért!

A célom kendőzetlenül: annyi pénzt tenni a zsebedbe ezzel az anyaggal, hogy ha megvalósítod, utána szívesen költs marketingre. Őszinte leszek: azt remélem, annyira megtetszik neked az, amit tanítok, és annyi gyakorlati hasznod lesz belőle, hogy örömmel fogsz költeni a jövőben a Több mint hobbi tananyagaira.

Szóval AZ AJÁNLATOM:

Kézműves ötletekPusztán 5.900 forintból rendbe teheted az áraidat, és soha többé nem kell 5.900 forintos termékekre alapoznod a vállalkozásodat! 😀

Kézműves ötletekArról nem is beszélve, hogy beelőzöd a konkurenciát. Gondolj bele, 1 év múlva kinek lesz több vevője, nagyobb nyeresége! Annak, aki több pénzt tud visszaforgatni reklámra és marketingre, magyarul annak, aki időben rendbe tette az árait.

Kézműves ötletekVIGYÁZAT! Nem vagyok benne biztos, hogy ez az ajánlat mindig kint lesz a weboldalunkon, és hogy bármikor elérheted. Sőt, azon gondolkodom, az árát mindenképp megemelem majd. (Megvannak a módszereim…) 🙂

A leckéket a zárt tanfolyami oldalunkról fogod tudni letölteni a saját gépedre.

GARANCIA: Tananyagunkra 90 napos megelégedettségi garanciát vállalunk. Tudom, hogy ez őrültség, hiszen egy elektronikusan letölthető anyagról van szó. Én mégis bevállalom ezt a kockázatot, mert ha bízunk egymásban, könnyebb együtt dolgozni. Tehát, ha nem vagy elégedett az anyaggal, írj egy e-mailt, és visszaadjuk a befizetett pénzed.

Ne késlekedj!

Gondolj bele, mennyi pénzt veszítesz havonta addig, amíg nem tudod tisztességes áron eladni az alkotásaidat!

Kattints az alábbi, „KÉREM A TANANYAGOT!” gombra!

A TANANYAG ÁRA:

5.900 Ft

A „Győzd le a pénzhiányt – így emelj árat MOST!” tudásanyag megírását 5 év piackutatás és több, mint 200 kézművesekkel folytatott személyes beszélgetés előzte meg. De te ne húzd az időt, hiszen nem tudom garantálni, hogy ez a tananyag mindig kapható lesz, pláne ilyen alacsony, 5.900 forintos áron. Jelentkezz most, hiszen nincs mit veszítened, 100 %-os megelégedettségi garanciát adunk a tananyagra 90 napig.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Jelentkeztem a 12 hónapos Kraftmentor programra, érdemes erre a minikurzusra pluszban jelentkeznem?

Válasz: A tananyag kétharmada nincs benne az 1 éves programban. Ha érdekel az árazás témája, érdemes jelentkezned.

Kérdés: Nekem csak a 40 napos kihívás hiányzik a gyűjteményemből. Érdemes ezt az áremeléssel foglalkozó tananyagot beszereznem?

Válasz: Az anyagba beválogattam a 40 napos kihívás egyik legnépszerűbb leckéjét az árazásról. Tehát ha kíváncsi vagy, miben tér el a 40 napos kihívás a többi tananyagunktól, akkor érdemes ezt az ízelítő csomagot beszerezned.