Rólam

Kurzusmarketing és kézműves marketing tanácsadó vagyok. 2003 óta dolgozom az értékesítésben, 1998 óta a távoktatásban. Infobiznisz felépítésével, kurzusok értékesítésével kapcsolatos szolgáltatásaimat a kurzus.marketing oldalamon találod.

10.000+ aktív csoporttagjával és 3000+ ügyfelével a Több mint hobbi Magyarország legnagyobb kézműves vállalkozói közössége.

A művészetmarketing itthon a Több mint hobbi indulása előtt csak szűk körben volt elérhető. Ma már nem lehet kifogásod, ha fel akarod futtatni a kézműves, művész vállalkozásodat: kezdd az ingyenes anyagainkkal a Kézműves marketing zártkörű klubban, folytasd az ingyenes vagy fizetős kurzusokkal, vagy legyél a Kraftmentor klub tagja, ahol személyes mentorálást kapsz.

A Több mint hobbi marketing szakértője Várőri Adrienn, akinek szívügye a magyar kézműves termékek értékének, becsületének visszaállítása.

Adrienn a Hagyományok Háza Nyitott Műhelyének rendszeres előadója, találkozhattál vele Vida Ági, Gazdagmami meghívására az ország első Kézműves marketing konferenciáján 2017-ben, a VI. Hímző Konferencián Mezőkövesden 2016-ban, a Makói Önkormányzat meghívására a „Nő a siker” konferencián és a Dr. Kresz Mária Alapítvány Fazekas Központjában rendezett workshopon 2018-ban, 2020-21-ben a B2W eseményein és egyéb kézműves egyesületek, alapítványok rendezvényein.

Adrienn a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett PR szakértői oklevelet 2005-ben, előtte a Szegedi Tudományegyetem Főiskolai Karán végzett angol-francia szakos tanárként 1999-ben. 6 évig dolgozott a Prímagáz Zrt.-nél területi képviselőként Budapesten és Pest megyében, majd ugyanott CRM adminként támogatta a vállalatnál a Salesforce bevezetését, így nagyvállalati értékesítői és KKV marketing tapasztalatokkal egyaránt rendelkezik.

Több mint hobbi tanfolyam

Új látogatóink érdeklődő kérdéseire bármikor szívesen válaszolok.

Kérlek, az alábbi űrlapon küldd be hozzám a kérdésedet!

Az adatkezelési nyilatkozatunkat ide kattintva tudod elolvasni: adatkezelési nyilatkozat.

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* Kötelező mező