Rólunk

Volt egyszer egy ács. Idős fejjel úgy döntött, átadja a tetőkön mászkálás lehetőségét a fiataloknak, ő maga pedig elkezdett régi hobbijával foglalkozni: esztergált. Gyertyatartókkal kezdte, tálakkal folytatta, majd jöttek a kínálótálak, mozsarak, fedeles szelencék. Meg volt róla győződve, hogy a családján kívül senki nem találná értékesnek a tárgyait.

kézműves honlap
Felesége hosszas unszolására mégis ellátogatott néhány piacra, kézműves vásárra, és a kezdeti nehézségek után igazán szép sikereket ért el, díjakat nyert, és rengeteg elismerést begyűjtött. Bár a termékek eladása több időt vett el tőle, mint az elkészítésük, megszerette a piacozást: minden érdeklődőnek türelemmel és szeretettel magyarázta, mennyire gyönyörűséges anyag a fa. Meg volt róla győződve, hogy a legtöbb terméket csak személyesen, a leginkább bevált piacokon tudja eladni…

Egy szép napon csörgött a telefonja: a megrendelő, akivel soha nem találkozott, 100 tárgyat rendelt tőle egyszerre. Ezzel az egy megrendeléssel annyit keresett, amennyit csak a legjobb karácsonyi vásárok hoztak neki sok óra hidegben ácsorgással…

honlap kézműveseknek

A megrendelő az internetről jött.

Volt ugyanis az ácsnak egy lánya, aki készített egy honlapot neki, és feltöltötte a termékek fotóit…

Az ács az apósom volt, a történet pedig tíz éves.

Tudjuk, hova fejlődött azóta az internet. Ha kézműves vagy, és még mindig nincs megrendeléseket hozó honlapod, akkor írj nekünk, segítünk!

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy kézműves vállalkozásod fellendítéséhez minden online eszközt és tudást megadjunk.

Kovács Sándor informatikus mérnök

Kovács Sándor

informatikus mérnök

Az első honlapot öt évvel ezelőtt készítettem el WordPress alapokon – akkor még hobbiból. Korábban hat évig rendszergazdaként, majd ezt követően üzemeltetési osztályvezetőként dolgoztam, egy országos informatikai rendszer működtetése volt a feladatom. A honlapkészítés során számomra az okoz örömöt, hogy lépésről lépésre alakul a végcél: egy jól működő honlap. Szeretem a WordPress rugalmasságát, moduláris felépítését. A kialakult munkamódszerben szeretem a szabadságot, és azt, hogy egyedül én gazdálkodom az időmmel. Sokat jelent számomra, hogy nagyságrendekkel több időt tudok együtt tölteni a családommal, és a feleségem személyében egy kitűnő marketing szakemberre is találtam. Informatikus mérnökként végeztem a Gábor Dénes Főiskolán.

Várőri Adrienn marketing és PR szakértő

Várőri Adrienn

marketing és PR szakértő

Immár ötödik éve, hogy az online marketing a hobbim. Közben megszületett a lányunk, most épp a fiunkkal vagyok itthon, az átmeneti időszakbank pedig Salesforce adminként részt vehettem a Prímagáz Zrt. CRM rendszerének bevezetésében. Számomra minden egyes honlap megtervezése igazi kikapcsolódás, mert kreativitásomat hihetetlen módon fejleszti. Eddig saját ötleteimet valósítottam meg, kísérleteztem, tanultam belőle sokat. Nem állítom, hogy olyan online marketing szakértő vagyok, aki már mindent rutinból csinál. Ennek a szakmának talán halála is a megszokottság, épp ezért jól érzem magam azokban a helyzetekben, amikor számomra addig ismeretlen piacokon kell újra és újra életet lehelnem egy weboldalba. Nagyszerű, hogy a férjemmel dolgozhatok együtt: ő egy olyan szakember, aki minden IT kérdést képes a laikus számára is közérthető módon megvilágítani. A Szegedi Tudományegyetem Főiskolai Karán végeztem angol-francia szakos tanárként, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskolán PR szakértőként.

Doraart
DobakEdinaMarietta

Új látogatóink érdeklődő kérdéseire bármikor szívesen és ingyen válaszolunk.

Kérlek, az alábbi űrlapon küldd be hozzánk a kérdésedet!

Az adatkezelési nyilatkozatunkat ide kattintva tudod elolvasni: adatkezelési nyilatkozat.

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* Kötelező mező
ErdosDesign
LaLoba
baniko