Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Általános szerződési feltételek

Felhasználó a jelen honlap bármely oldalának olvasásával elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy Kovács Sándor és Várőri Adrienn (továbbiakban: a honlap üzemeltetői) szellemi termékét olvassa, és kizárólag saját személyes tájékozódás és információszerzés céljára fordítja. A honlap üzemeltetői nem járulnak hozzá a honlapon közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához. Ahhoz sem járulnak hozzá, hogy bármilyen formában, átdolgozva használja fel bárki. A honlap látogatói egyúttal alávetik magukat a magyar szerzői jogi szabályozásnak, valamint annak a magyar bíróság illetékességének is, aki a honlap üzemeltetőinek székhelye szerint hatáskörrel rendelkezik.

A honlap üzemeltetői mindig betartják az egyenlő bánásmódra vonatkozó jogi előírásokat, ugyanakkor fenntartják maguknak a jogot, hogy pénzügyi, üzleti, konkurenciavédelmi okokból ne nyújtsanak szolgáltatást egyes érdeklődőknek, s erről az illetőt tájékoztatják, megrendelésére nem állítanak ki díjbekérőt, illetve a már befizetett pénzét visszautalják.

MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Ügyfeleink felé mély bizalommal fordulunk, ezért a törvény által előírt elállási jogon túl megelégedettségi garanciát is vállalunk online tananyagainkra. Fenntartjuk azonban a jogot arra, hogy aki egyszer valaminek visszakéri az árát, annak – és bármely családtagjának – visszautasítsuk bármilyen további rendelését. Ilyen esetben, ha a rendszerünk automatikus díjbekérőt vagy számlát állított ki, azt töröljük ill. helyesbítjük, esetlegesen befizetett pénzét visszautaljuk.

A megelégedettségi garancia alá eső pénz visszafizetési kérelemnek a türelmi idő letelte után teszünk eleget. A türelmi idő az írásbeli kérelem beérkezésétől számított minimum 30 naptári nap. A türelmi időszak alatt az igénylő számára nem elérhető a tanfolyami oldalunkon az a kurzus, amelynek árát visszakérte. Az igénylőnek joga van a türelmi időszak alatt visszalépni a megelégedettségi garancia igénybe vételétől, de ez esetben az érintett kurzus(ok)ra a jövőben nem élhet többé a megelégedettségi garanciával.

RÉSZLETFIZETÉS (12 hónapos alapképzés)

A 12 hónapos alapképzés tartalma

A 12 hónapos alapképzés az alábbi 8 kurzust tartalmazza:

  1. Kézműves márkaépítés (önállóan már nem elérhető, csak a program keretében). (1. és 3. hónap tananyaga)
  2.  A legjövedelmezőbb kézműves termékötletek titka (online piackutatás). (2. hónap tananyaga)
  3. Éves tervezés. (4. hónap tananyaga)
  4. Kézműves kollekció 1×1. (5. hónap tananyaga)
  5. Hogyan használd jól, amit a Facebook ingyen ad? (6. hónap tananyaga)
  6. Első Facebook hirdetésem (7. hónap tananyaga)
  7. Képmegosztók használata kézműveseknek (Pinterest, Instagram) (8. hónap tananyaga)
  8. 40 napos kihívás (online kampány lépésről lépésre) (9, 10, 11, 12. hónap tananyaga)
A 12 hónapos alapképzés díja mindenkinek egységesen bruttó 60.000 Ft. A korábban beszerzett kurzusokra befizetett díjakat ebből a 60.000 Ft-ból levonjuk és egyedi havidíjat kalkulálunk, hogy így biztosítsuk, hogy mindenki egyenlő feltételekkel vehessen részt a programban.
A 12 hónapos alapképzés éves díja egy átlagosan 30%-os árkedvezményt jelent a fent említett kurzusokra. (Az alábbi oldalon találhatók a kurzusaink normál árai: https://tobbminthobbi.hu/tananyagok.)
Bár a részletfizetés számunkra több adminisztrációt jelent, de mégsem alkalmazunk sem a normál ártól magasabb árat, sem pedig kamatot, hogy így segítsük az elindulást.
A 12 hónapos alapképzés kedvezménye nem vonható össze a Több mint hobbi ezen kurzusaira meghirdetett más kedvezményekkel. A résztvevők megrendelésükkel kimondottan elfogadják, hogy az alapképzésben szereplő 8 kurzusra nem vehetnek igénybe más jellegű kedvezményt a program alatt. A Több mint hobbi más kurzusaira természetesen jelentkezhetnek akciós áron.
FONTOS! Amennyiben valaki a 12 hónapos alapképzés alatt megrendeli a 8 érintett kurzus bármelyikét, a Több mint hobbi a megrendelését azonnali hatállyal törli, az esetlegesen erre átutalt pénzét pedig visszautalja.
A 12 hónapos alapképzés során a 8 kurzus fent meghatározott sorrendje egyénileg nem változtatható, mert azok egymásra épülnek a programban. A Több mint hobbi nem köteles a kurzusok sorrendjének megváltoztatására vonatkozó igényeket egyedileg kiszolgálni.
A programot van lehetőség különösebb anyagi hátrány nélkül szüneteltetni (lásd lent), vagy akár végleg abbahagyni és a később érdekesnek tűnő tananyagokat akár külön, a programon kívül beszerezni a tanuló által kívánt sorrendben. Abban az esetben, ha valaki elégedetlen az egyes hónapok tananyagával, azt írásban jelezheti a Több mint hobbi ügyfélszolgálatán (infokukactobbminthobbi.hu) és a Megelégedettségi garancia keretében (lásd fent) ügyét soron kívül kezeljük.

Szüneteltetése

Ügyfeleinknek a részletfizetés teljes időszaka alatt lehetőségük van akár gyorsabban haladni a programmal, akár időszakosan szüneteltetni, vagy abbahagyni a programot, melyre jelentkeztek. Amennyiben nem egy, hanem több havi részletet is befizet valaki egyazon hónapban, akkor időarányosan ennyivel több leckét adunk hozzá a fiókjához a tanfolyami oldalunkon. Amennyiben valaki szünetelteti, vagy abbahagyja, akkor bármikor a jövőben folytathatják azt onnan, ahol a leckék félbemaradtak. A szüneteltetésig vagy lemondásig vásárolt tananyagai továbbra is elérhetőek lesznek a tanfolyami oldalunkon. A szüneteltetés és a lemondás iránti igényt csak írásban fogadjuk el, címünk: info@tobbminthobbi.hu. A részletfizetés a szüneteltető/lemondó nyilatkozat beérkezését követő hónaptól áll meg. Tehát ha valaki szeretné szüneteltetni/lemondani a programot februártól, akkor január 31-ig be kell küldenie a szüneteltető/lemondó nyilatkozatot, mivel az aktuális havi díjról szóló díjbekérőt minden esetben az adott hónap első napján állítjuk ki. Amennyiben egy adott hónapra a díjbekérőt a következő részletről már kiállítottuk, úgy nincs lehetőség annak lemondására, sem visszaigénylésére, ekkor a szüneteltetés/lemondás a következő hónaptól lép érvénybe. Amennyiben ügyfelünk mégis vissza szeretné igényelni az utolsó havidíjat, arra csak és kizárólag a megelégedettségi garancia keretében van lehetősége. (lásd fent)

Megvalósítók klubtagság

A klubtagság a részletfizetési programhoz jár, de a tagság nem örökös. Míg a kifizetett tananyagok természetesen később is bármikor elérhetők a zárt oldalon, a Megvalósítók csoporttal járó egyéb előnyök (videómentor, személyes konzultáció elérhetősége, műhelylátogatás stb.) csak az aktív klubtagoknak tudjuk biztosítani. Aktív klubtagok azok, akik aktívak a csoportban és befizették a havidíjat.

1 éven túli Megvalósítók klubtagság

Ha már mind a 8 kurzusod megvan ÉS legalább 1 éve tagja vagy a klubnak, akkor is van lehetőséged meghosszabbítani a tagságodat. Válassz a “Fenntartó” vagy a “Mindent bele” csomagok közül ÉS legyél minden hónapban aktív a csoportban. A “Fenntartó” csomag egy korlátozott tagságot jelent: nem jár a havi 15 perces telefonos villámkonzultáció, nem vehető igénybe semmilyen személyes konzultáció és műhelylátogatást sem.

A csomagok átjárhatósága

A csomagok átjárhatók. Aki nem tag, de szeretne egy konzultációt, neki is előbb be kell fizetnie egy havi tagdíjat, megkapja az első havi tananyagot és a klubtagságot, ezután rögtön jelentkezhet konzultációra, vagy kérheti az ingyenes 15 perces “csak egy kérdésem van” konzultációt. Ha nem akar tovább tag lenni, lemondhatja vagy szüneteltetheti a tagságot.

Aki már elvégezte az 1. évet és “Fenntartó” csomagban van, bármikor akár csak egy hónapra átjöhet a “Mindent bele” csomagba, és kérhet konzultációt plusz 15 perc telefonos segítséget is, ez utóbbi ingyenesen jár, mivel a csomag része. Utána dönthet úgy, hogy visszalép a “Fenntartó” csomagba, ha nincs szüksége emelt szintű marketing támogatásra. A csomagváltást e-mailen kérjük jelezni (info kukac tobbminthobbi.hu) minden hónap utolsó napjáig, mielőtt kiállítjuk a következő havi díjbekérőt.

Mi történik nemfizetés esetén?

A tananyagokkal mindig “kvittek vagyunk”, mert mindenkinek mindig annyi kurzus érhető el a zárt oldalon, amennyit addig kifizetett, és ezeket természetesen akkor sem veszíti el, ha a következő havidíjat nem fizeti be.

A fizetési határidő lejárta után 8 nappal (hó 22-e) minden nemfizető kikerül a klubból átmenetileg, amíg nem pótolja a havi díjat, azaz nem kapja meg a következő tananyagot és az aktív státusza felfüggesztésre kerül.

Ha a fizetési határidő lejárta után 16 nappal sem fizet, akkor 3 hónapig nem aktiválhatja a klubtagságát. A részletfizetését folytathatja (hozzájuthat új tananyagokhoz és a korábban megvásárolt kurzusokat sem veszíti el) vagy szüneteltetheti, de klubtagsága nincs 3 hónapig akkor sem, ha közben fizet.

Azután, hogy valaki 3 hónapra kikerült a csoportból, csak egyszer tud visszajönni. Ha még egyszer 16 napot csúszik a befizetéssel, akkor sajnos többet nem lehet aktív klubtag. Tananyagokat vásárolhat, tag nem lehet.

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT

A honlapon található anyagok teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A honlapon található anyagokból tartalmat, képet vagy szöveget másolni csak és kizárólag a szerző, Várőri Adrienn írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok alapján – az 1999. évi LXXV. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 40.000 HUF/nap/kép, mondat. Ezt kiszámlázzuk a jogtalan felhasználónak akkor, ha a honlapunkon megjelenített tartalmat azonos vagy hasonló formában megtaláljuk egy harmadik fél honlapján, a nyomtatott sajtóban, nyilvános előadáson, vagy bármilyen más formában.

A honlap felhasználója kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben az általa bárhol nyilvánosságra hozott cikk, bejegyzés, poszt, komment, hang- vagy videófelvétel, nyilvános előadás tartalmazza a jogellenes módon átvett szövegünket, akkor azért 40.000 HUF/nap/kép, mondat kötbért fizet a honlap üzemeltetőinek. Jelen honlap szövegének átvételével a felhasználó kifejezetten hozzájárul és elfogadja ezt a kötbér megállapodást.

Amennyiben tudomásunkra jut a jogellenes használat ténye, úgy nem közvetlenül a jogsértőhöz, hanem a jogsértő költségére közjegyzőhöz fordulunk, hogy közokiratban tanúsítsa a jogellenes másolás tényét. A közokiratban hitelesített dátumtól kezdődően minden nap kiszámlázzuk a jogsértőnek a kötbért, és ezzel egy időben ügyvédhez fordulunk.

A Több mint hobbi összes blogbejegyzése, összes ingyenes tanulmánya és hírlevél sorozata, valamint fizetős termékének minden eleme szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Kovács Sándor és Várőri Adrienn jogtulajdonát képezi. Minden a honlapon található tartalom másolása, felhasználása, átdolgozása, sokszorosítása, nyilvánossá tétele, terjesztése, eltorzítása és megcsonkítása tilos ide értve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is.

Az oktató anyagok teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oktató anyagból tartalmat, képet vagy szöveget másolni csak és kizárólag a szerző, Várőri Adrienn írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok alapján – az 1999. évi LXXV. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 40.000 HUF/nap/kép, mondat. Ezt kiszámlázzuk a jogtalan felhasználónak akkor, ha a tananyagainkban megjelenített tartalmat azonos vagy hasonló formában megtaláljuk egy harmadik fél honlapján, a nyomtatott sajtóban, nyilvános előadáson, vagy bármilyen más formában.

NAIH szám: NAIH-77008/2014

Adószám: 67040845-1-27

Jelen ASZF részét képezi tőle elválaszthatatlanul a Több mint hobbi Adatkezelési Nyilatkozata, mely itt érhető el: https://tobbminthobbi.hu/adatvedelem