Piackutatás

Vadiúj 3 részes videósorozatunkban bemutatjuk lépésről lépésre:

>>> hogyan keress jövedelmező termékeket,

>>> milyen szempontokat figyelj,

>>> mi alapján értékeld az ötleteidet…

… hogy a legjobbnak vágj neki élesben!

Jelmagyarazat

 

_Tóth_Emese

6 + 1 érv arra, hogy miért tőlünk tanulj:

kezmuvesNálunk olyan tananyagokat találsz, amiket kézművesekre szabtunk.

Csak olyan módszereket, technikákat tanítunk, amik már beváltak ezen a területen.

garanciaMinden tananyagunkra 100 % megelégedettségi garanciát vállalunk. Tudom, hogy ez őrültség! Ki ad ma garanciát elektronikus úton letölthető termékekre, amiket vissza sem lehet küldeni?! Én mégis megteszem, mert fontos a bizalom. Oda-vissza. Én ezt megelőlegezem.

contacts-300pxSzámunkra fontos, hogy megtapasztald, hogy elérhetőek vagyunk. Leveledre, kérdésedre átlagosan 24, de maximum 72 órán belül válaszolunk, privát telefonszámunkat pedig minden ügyfelünk ismeri.

pecsetAbban, hogy a lehető legérthetőbb rendszerbe szedjem neked a marketing ismereteket, a leginkább az segít nekem, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanultam a marketinget, ahol PR szakértői diplomát szereztem.

US-UK-Flag-300pxAngolszász területen nagyjából Dunát lehet rekeszteni művészetmarketinggel kapcsolatos könyvekből. Az elmúlt egy évben 100+ darabot olvastam el. Eredetileg angol-francia szakos tanár vagyok, tehát nem okoz gondot, hogy elhozzam neked a külföldön már működő, itthon még újdonságnak számító formulákat.

LogoA Több mint hobbi-t 1 éve indítottuk el férjemmel. Azóta rengeteg magyar kézműves vállalkozását volt szerencsém figyelemmel kísérni. Hírlevelünknek jelenleg 3000 olvasója van, az általam indított Kézműves marketing Facebook csoporthoz több mint 2000 kézműves csatlakozott. Ez az a háttér, aminek a segítségével megírtam a tananyagainkat, és ami garantálja, hogy nem légből kapott praktikákat, hanem Magyarországon is működő ötleteket tanítok. 1280652084-300px

Családi kisvállalkozás vagyunk.

Ha nálunk tanulsz, azzal egy magyar vállalkozást támogatsz.

Mi

Fontos információ az ÁFÁ-ról:

2015. januárjától azok a magánszemélyek, akik elektronikus szolgáltatást (pl. online tréninget, online tanácsadást) vesznek igénybe, az általuk megadott lakcímnek megfelelően fizetnek ÁFA-t.

Mivel a Több mint hobbi alanyi adómentes vállalkozás, ezért 0%-os ÁFÁ-t kell fizetni a:

- Magyar lakcímet megadóknak,
- EU-n kívüli, külföldi lakcímet megadóknak.

Mi vonatkozik az EU-s lakcímet megadókra?

A NAV állásfoglalás szerint a megadott EU-s ország ÁFÁ-ját kell kiszámláznunk.

Bővebben erről a 2014. július 14-én megjelent Magyar Közlöny 94. számában az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XXXIII. törvényben tájékozódhatsz. Ezeket az új szabályozásokat az EU írja elő 2015. januárjától.

FONTOS!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti (info [kukac] tobbminthobbi.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kovács Sándor egyéni vállalkozóval kötöd (8086 Felcsút, Ibolya köz 8/a)

_Antal_Beatrix

 

Mentés