Cégtulajdonosi gondolkodásmód kézműveseknek

Kézműves vállalkozás

Kézművesként az a legnehezebb, hogy a rendelkezésre álló időbe minden beleférjen:

 

>>> legyen idő az alkotásra

>>> az eladásra

>>> a marketing ismeretek elsajátítására

>>> a vásárlók kiszolgálására

>>> a vállalkozással kapcsolatos adminisztrációra…

Ebben az a legnehezebb, hogy mellette a „rendes” életnek is mennie kell, a családodról is gondoskodni szeretnél, és a munkahelyeden is teljesítened kell.

Ismerem ezeket a kihívásokat, hiszen az elmúlt 10 évben én is hol főállás, hol pici gyerekek mellől dolgoztam a vállalkozásomban.

Ezért találtam fontosnak, hogy megosszam Veled azokat az alapelveket, melyek nekem segítettek abban, hogy:

>>> hogyan töltsem el hatékonyabban az időmet,

>>> hogyan vigyázzak a pénzemre, és

>>> hogyan bánjak az emberekkel.

Ez egy két részes, összesen 1 órás hanganyag, melyet mp3 formátumban le tudsz tölteni a gépedre.

Garantálom, hogy találsz benne néhány földhöz vágó tényt, amivel elkerülhetetlen, hogy szembesülj, ha a semmiből egy pénzt hozó, életképes vállalkozást akarsz ma felépíteni.

Lesz benne sajnos néhány övön aluli, kijózanító ütés is, melyek célja, hogy végre elérjék nálad azt a „gátszakadást”, ami miatt most az egyszer végre tényleg megfogod a saját életed, és felépíted úgy, ahogy azt mindig is szeretted volna… mert a Te életed a Tiéd, és többé nem fogod hagyni, hogy elvegyék.

Kézműves vállalkozás

Fontos információ az ÁFÁ-ról:

2015. januárjától azok a magánszemélyek, akik elektronikus szolgáltatást (pl. online tréninget, online tanácsadást) vesznek igénybe, az általuk megadott lakcímnek megfelelően fizetnek ÁFA-t.

Mivel a Több mint hobbi alanyi adómentes vállalkozás, ezért 0%-os ÁFÁ-t kell fizetni a:

– Magyar lakcímet megadóknak,
– EU-n kívüli, külföldi lakcímet megadóknak.

Mi vonatkozik az EU-s lakcímet megadókra?

A NAV állásfoglalás szerint a megadott EU-s ország ÁFÁ-ját kell kiszámláznunk.

Bővebben erről a 2014. július 14-én megjelent Magyar Közlöny 94. számában az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi XXXIII. törvényben tájékozódhatsz. Ezeket az új szabályozásokat az EU írja elő 2015. januárjától.

FONTOS!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti (info [kukac] tobbminthobbi.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kovács Sándor egyéni vállalkozóval kötöd (8086 Felcsút, Ibolya köz 8/a)